Dezinfekcija kabine vozila na gljivice, buđ, bakterije i viruse

DEZINFEKCIJA KABINE VOZILA NA GLJIVICE, BUĐ, BAKTERIJE I VIRUSE

Kada je potrebna dezinfekcija kabine vozila na gljivice, buđ, bakterije i viruse?

Auto klima sistem ima dosta prednosti u toku upotrebe ali i može da ima loše strane koje mogu imati loš uticaj po naše zdravlje što ujedno može prouzrokovati pojavi raznih vrsta alergija kao što su (suv kašalj, iritacija grla, nosa  itd).

Da li ste bar jednom osetili neprijatan miris u kabini vozila pri paljenju auto klime?

Ukoliko jeste onda je to je siguran znak da je mali hladnjak u kabini vozila prepun raznim mikroorganizmima, virusima, bakterijama, buđi, a polenski filter klime već za zamenu!

Uz pomoć specijalizovane najsavremenije mašine i dezinfekcionih sredstva, renomiranih svetskih proizvođača, stručno osoblje Eco Motors-a izvršiće dezinfekciju malog hladnjaka, ventilacionih otvora i kabine vozila, a ukoliko je potrebno zamenićemo i polenski filter.

Vazduh u Vašem vozilu ponovo će biti svež i čist, a vaši najmiliji biti zaštićeni od alergijskih reakcija i infekcija.

Najbitnije kod klima sistema je redovno vršiti dezinfekciju kabine vozila i redovno menjati polenski filter odnosno filter klime.

Klijenti uvek mogu računati da će naše ljubazno osoblje dati sve odgovore, preporuke i najbolja rešenja za Vas i Vaše vozilo.

Eco Motors servis stoji na raspolaganju svojim klijentima za dezinfekciju kabine vozila na glivice, buđ, bakterije i viruse. Možete nas pozvati ili nas kontaktirati putem mejla, a mi ćemo vam vrlo brzo odgovoriti i zakazati dezinfekciju kabine vozila.

dezinfekcija kabine vozila na gljivice, buđ, bakterije i viruse

za više informacija