Dopuna i punjenje freona

Usluge dopune i punjenje freona Eco motors Beograd

DOPUNA I PUNJENJE FREONA

Ako ste osetili da Vam klima u vozilu ne radi punim kapacitetom, odnosno ne hladi dovoljno, potrebno je izvršiti proveru količine rashladne tečnosti (freona) u sistemu. Nakon provere sistema dobićemo rezultat da li je potrebna dopuna i punjenje freona. Ukoliko je potrebno dopuniti količinu freona, ulja i boje to se radi prema tehničkim podacima koje se razlikuju od vozila do vozila.

Vrlo je važno da se dopuna i punjenje rashladnom tečnošću (freonom) vrši klima stanicom kako bi se mogla tačno odrediti  količina rashladne tečnosti koja je bila u vozilu i koju količinu je potrebno dodati ukoliko je došlo do gubitka iste.

Takođe je važno da se rashladna tečnost (freon), ulja i UV boja koja se ubacuju u sisteme proverenog kvaliteta.

Naše stručno osoblje će uvek proveriti, testirati da li je došlo do gubitka freona usled havarije sistema, curenja kondenzatora i sl. , ili se radi o dozvoljenom gubitku (curenju), koje može ići do 30gr. godišnje.

Po izvršenoj dopuni i punjenju klime isti se testira klima stanicom, rad AC sistema na vozilu, kao i tehnička ispravnost celog sistema.

Kada smo izvršili dopunu i punjenje klima sistema ista bi trebala da hladi punim kapacitetom.

Klijenti uvek mogu računati da će naše ljubazno osoblje dati sve odgovore, preporuke i najbolja rešenja za Vas i Vaše vozilo.

Eco Motors servis stoji na raspolaganju svojim klijentima za dopunu i punjenje freona. Možete nas pozvati ili nas kontaktirati putem mejla, a mi ćemo vam vrlo brzo odgovoriti i zakazati proveru.

za više informacija