Ultrazvučno pranje dizni

ULTRAZVUČNO PRANJE DIZNI

Eco Motors vrši ultrazvučno pranje benziskih dizni, kao i proveru ispravnosti i testiranje na probnom stolu, prema tehničkim podacima i karakteristikama.

Da bi motor pravilno radio potrebno je da dizne u svim uslovima ubrizgavaju gorivo na tačno određen način.

KAKO DA PREPOZNAMO ZAPRLJANOST DIZNI

Ovo su neki od simptoma koji ukazuju da vam je potrebno čišćenje dizni:

  • trzanje u toku vožnje
  • povećana potrošnja goriva
  • teže startovanje motora
  • gubitak snage motora
  • neravnomeran rad motora

Kao najčešće spominjani uzrok zaprljanosti benzinskih dizni su nečistoće koje mogu da dođu u sistem na sledeći način putem dovoda goriva, i loše instalacije.

Mnogo češće do zaprljanosti dizni dolazi kod vozila koja kao pogonsko gorivo koriste plin (LPG) kao i vozila koja se voze u gradskim uslovima.

Mnogi vozači koriste aditive misleći da će tako očistiti dizne i poboljšati rad motora, ali jedini ispravan i delotvoran način je kada se dizne skinu.

Posle urađenog ultrazvučnog čišćenja obavljamo testiranje dizni na probnom stolu gde se iste testiraju u svim radnim režimima. Ako tokom pregleda ustanovimo da je došlo do oštećenja na vašim diznama, Oring gumicama, vršimo zamenu gumica i dizni renomiranih svetskih proizvođača.

Nakon izvršenog ultrazvučnog čišćenja dizni motor bi trebalo da radi ujednačeno, bez trzanja u toku vožnje, da bude smanjenja potrošnja goriva, da nema gubitak snage i da lakše startuje.

Eco Motors servis stoji naraspolaganju svojim klijentima u vezi problema sa funkcionisanjem dizni.

Možete nas pozvati ili nas kontaktirati putem mejla, a mi ćemo vam vrlo brzo odgovoriti i ukoliko je potrebno zakazaćemo Vam termin kod nas u servisu kako bi otklonili problem.

Eco Motors vrši ultra- zvučno pranje benziskih dizni Beograd Zvezdara

za više informacija